Camera inspectie

Camera inspectie

Camera inspectie laat u uitvoeren wanneer u niet weet waar het probleem in uw rioleringssysteem zich bevindt en wat de aard van het probleem is. Vooral bij rioolstank is dit moeilijk te achterhalen. Wanneer een rookmachine niets heeft opgeleverd kunt u denken aan een camera inspectie.

Bij camera inspectie worden camera’s door het hele rioleringssysteem geschoven en kunnen de beelden gevolgd worden op een monitor. Uw experts zijn getraind in het herkennen van diverse problemen zoals corrosie, scheurtjes, verstoppingen en andere obstakels, zoals bijvoorbeeld boomwortels. Ook de kwaliteit van de leiding kan worden bepaald en of die aan vervanging toe is.

Een voordeel van een dergelijke inspectie is het lokaliseren van het probleem zodat er gericht een oplossing bedacht kan worden. Een ander groot voordeel is dat er niets opengebroken hoeft te worden om uw leidingen te inspecteren. De camera’s zullen u duidelijkheid geven over de toestand van uw leidingen.

Informeer bij uw rioleringsbedrijf of zij camera inspecties uitvoeren en of zij over de apparatuur beschikken die geschikt is voor uw leidingen.

Resultaat

Uit de camera inspectie komt naar voren wat er mankeert aan uw leidingen. Soms zal de volgende stap het reinigen van uw leidingen zijn en dan weet u de exacte locaties. Er kan ook worden geconstateerd dat uw leidingen vervangen moeten worden. In elk geval: u weet hoe uw leidingen er voor staan waardoor het probleem kan worden opgelost.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!

Type code over*: captcha


Riolering offerte check