Toilet verstopt

Toilet verstopt

Iedereen heeft er wel eens last van: een verstopt toilet. Soms is het met een eenvoudige handeling te verhelpen, bij het gebruik van een ouderwetse zuignap of ontstoppingsmiddel. U zet de zuignap op het gat van het toilet waardoor het vacuĆ¼m zuigt. Eventuele vastgeraakte deeltjes kunnen zo los komen waardoor het water weer weg loopt. Ook kunt u proberen ontstoppingsmiddel te gebruiken.

Dit is echter slecht voor het milieu en werkt vaak niet. Het water blijft staan. Met als gevolg: stank, viezigheid en een onbruikbaar toilet. In het ergste geval stroomt uw toilet over. Dat wilt u echt voorkomen!

Als uw eigen poging nergens toe hebben geleid, schakel dan direct een professionele loodgieter in. Deze heeft de kennis van het rioleringssysteem en de middelen om uw toilet te ontstoppen. Ook weet hij de middelen op vakkundige wijze te hanteren zodat er geen schade wordt aangebracht aan uw toilet.
Meestal is uw probleem dan snel verholpen. Het bespaart u een hoop tijd en: vieze handen!

Oorzaken

Uw toilet kan verstopt zijn door teveel toiletpapier of door andere voorwerpen die er per ongeluk in zijn beland. Een andere oorzaak kan zijn gelegen in een dichtgeslibde leiding. Vet en zeepresten kunnen zich hechten aan de binnenkant van de leiding waardoor deze langzaam dichtslibt. Uw loodgieter kan met behulp van een hogedrukpomp, frees- en veerapparatuur de verstopping verhelpen.

Vind een goede loodgieter

Veel mensen weten niet hoe ze aan een goede loodgieter komen. Er zijn tegenwoordig veel aanbieders die verschillen in deskundigheid. Leg daarom verschillende offertes naast elkaar om aanbiedingen te vergelijken en de beste loodgieter bij u in de buurt te vinden, die in no-time de oorzaak van het probleem bepaald en opgelost.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!

Type code over*: captcha


Riolering offerte check